Zigo MC Webshop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for flere milliarder norske kroner for over 1500 butikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer selskapet også skybaserte kassasystemer. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 10 årene utelukkende jobbet med e-handel og tjenester relatert til dette.

Vi stortrives med å lage fleksible og skalerbare netthandelsløsninger som passer like godt til små gründere som til store konsern. Vår visjon er å gjøre handel enklere og hjelpe våre kunder å selge sine produkter. Vi er i dag over 30 ansatte fordelt Tromsø, Oslo, Fredrikstad og Serbia.

Mystore ble vinneren av Årets leverandør i 2015 og tok prisen foran sterke og solide merkevarer som Bring, Klarna og Dibs. Juryen omtalte vinneren slik:

– Vinneren har vist at e-handel ikke bare er noe for bedrifter i Oslo-området. Fra sine kontorer i Tromsø driver de Norges største e-handelsplattform med over 1500 nettbutikker på kundelisten. Selskapet vokser ikke bare raskt, men de har et veldig godt omdømme i Norge. I avstemningen fikk de klart best tilfredshetsscore og meget god oppslutning.

Trykk ENTER for å søke